Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Astrologie, Čakry, Aura, Reinkarnace, duchovno je vlastně roztříštěné vnímání určité stavby jež překračuje hodnoty naší dimenze a tudíž je nad úroveň našeho chápání a my jej vnímáme odděleně a samostatně a hodně osobitě. Právě čakry realizují náš předchozí potenciál z minulého života ;-)

0 0
možnosti
DT

odmítnutí a zavržení konceptu reinkarnace 533 katolickou církví bylo jedním z nejhorších rozhodnutí, která kdy její duchovní udělali. vytoužené zvýšení duchovnosti a mravnosti to nepřineslo. je na čase to napravit. kdo, a jak, a proč to dělá je sekundární.

0 0
možnosti
MK

V Katolické církvi se nikdy nevěřilo na reinkarnaci, stejně jako v judaismu. Takže těžko mohli odmítnout něco, co nikdy nebylo součástí učení a Písma:-)

0 0
možnosti
MR

To co považujeme za reinkarnaci má ve skutečnosti jiné pozadí a nám chybí prošlý proces oddělování zrna od plev. Jinak řečeno co spadá pod zákony vývoje lidské osobnosti, neboť ta to posouvá do jiné roviny, co spadá pod zákony konstrukce našeho vědomí  jež je určeno pro chápání zákonitostí našeho světa a většina ani nezná jak vznikl život a zákony akce a reakce a neumí oddělit tak věci od sebe. My se na to díváme velmi dětskýma očima, bez toho abychom prošly průpravou stavby našeho světa a jeho řádu.

Pak to není o reinkarnaci ale o zákonitostí gravitační rezonance, tahu, jež určuje jak stavbu vesmíru, tak i proces ztráty času v prospěch kontinua. Právě na hranici je vlastně přestupní stanice do dalšího života, kde určujícím je gradient rezonančního tahu. Proces je nesmírně rychlý a kontinuální. Jen na naší straně díky lineárnosti času, to trvá léta i staletí. Prioritou zde není zachování vzpomínek, ale  setrvalý zákon akce a reakce jež transformuje gravitační rezonanci, jež je hybnou silou vývoje všeho. Je to tah po obsáhnutí, stavu kontinua. My na svět přicházíme s nulovým stavem vědomí a mozek se teprve učí ovládat tělo a o vědomá zde nemůže být zatím ani řeč, ostatně ano o vlastnostech našeho světa. Díky interakcí s okolím si strukturujeme mozek, vytváříme programy a vzniká naše vědomí, osobnost jež se neustále mění ... .  To zcela zřetelně ukazuje že proces vědomí minulosti, je zde jak si nadbytečný. Ostatně on je uložen v kódu duše, to je ale další příběh. Konstrukce vědomí jež  je položena na chemických a vzruchových procesech v mozku, je tak vytížena až na hranici a navíc pojmutí vyššího gradientu kontinua nemá kapacity a procesy... . Je potřeba říci i ono B, vždy v určitých vlnách se vrací zájem o tento fenomén a přichází noví ... .

1 0
možnosti
Foto

muheh :) Katolíci asi aspoň nehrají na vědu :))

0 0
možnosti
LJ

Mám pocit, že reinkarnace je součástí i hnutí New Age, které je v USA i jinde velmi populární v určitých kruzích. Zde bych hledal příčiny, proč se s reinkarnací často setkáváme v amerických filmech.

1 0
možnosti
Foto

..dnešnímu bílému člověku je na světě vesměs dobře, tak vyhrabal reinkarnaci. Jiným lidem (i jiných časů) však jde častěji spíše o to vysvobození z reinkarnace, nežlivá o její konzum :-)

1 0
možnosti
Foto

Já osobně reinkarnaci připouštím. Zároveň si ale myslím, že tzv. brána zapomnění má nějaký smysl. Třeba ten, že pokud by si člověk na ne tak zralém stupni vývoje uvědomoval, že jeho soused byl v minulém životě jeho vrahem tak by se od toho nedokázal odpoutat a ten vztah by hrotil až třeba..k opakování té vraždy a to asi není moc žádoucí??,...;-D

0 0
možnosti
MR

Není to brána zapomnění, ale čistě fyzikální stav, kdy určité prostředí nepojme kvality dalšího prostředí.Než začnete takto se na to dívat prosím podívejte se na vědecký dokument který mapuje proces vzniku našeho vědomí, od lůna po narození, až do dospělosti. tady je základ !! Navíc sama osobnost se vytváří a vzniká na základě zákona akce a reakce, jež vytváří poznání, postoj a pochopení. Zde je důležité prostředí bohaté na různé podněty jež my je dělíme na dobré a zlé ... . Navíc většina problémů vzniká díky blokům z dětství, kdy naše vnímání bylo zcela jiné, rodiče pro nás znamenali pomalu božskou bytost a záruku bezpečí a přežití. Jakékoliv problémy zde byly vnímány velmi senzitivně  a vztahovačně. Proto je tu následně puberta, poznání smrtelnosti a chybovosti rodičů a autorit a učení se vlastní odpovědnosti. Pak až prožijeme něco z toho co prožili naši rodičové, tak pochopíme co bylo vše kolem našeho bloku a ... . 

Toto má přednost než nějaká reinkarnace, ta by zde dělala v tom jen zmatek. Navíc to co nezvládneme v minulém životě se transformuje do naší konstituce a potenciálu a tahu k určitým dějům a problémům ... .

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1044x
Jmenuji se Jitka a jsem studentkou vysoké školy. Doufám, že se v mých textech promítne nejen vážné zamyšlení, ale také zábava a napětí. Dále doufám, že články budou mé čtenáře bavit alespoň tak, jak psaní baví mě.